CARRETTINO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1523 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Carrettino. Meer weten? Ontdek meer

5 feb 2023 om 23:09 Pizza was er snel, was warm, een prima pizza.
5 feb 2023 om 18:47 the pizza was really very fine and was still warm when arrived
4 feb 2023 om 20:01 Hoeveelheid Extra toppings tegenover het bedrag zacht gezegd 'waardeloos'1,5 peperoni plakje 2 euro. Pizza's koud en klef niet wat we gewend waren van jullie. Voor ons wel de laatste x dat we hier besteld hebben.
4 feb 2023 om 19:44 Geen saus bij geleverd.. vind het te duur voor wat je krijgt! Slappe aardappels, na deze dure maaltijd nog niet voldoende gehad
24 jan 2023 om 21:47 Koud, karig en niet lekker. Ontzettend onvriendelijke mensen! Wij komen niet terug.
22 jan 2023 om 19:40 Eten was warm en werd snel bezorgd. Spare ribs zijn wel eens lekkerder geweest. En nog steeds een ontzettend onbeschofte bezorger.
21 jan 2023 om 18:47 Het eten was lauw/koud, zijn we niet gewoon van Carretino,
15 jan 2023 om 20:43 Op afgesproken tijd. Alles warm en knapperig. Heerlijk gegeten.
14 jan 2023 om 14:12 Zoals altijd weer heerlijk gegeten. De spareribs zijn echt een aanrader
12 jan 2023 om 18:20 Heerlijk gegeten
9 jan 2023 om 11:53 Goed zoals altijd
8 jan 2023 om 20:46 Was ontzettend lekker. En hier nog nooit een onvriendelijke verzorger gehad;)