CARRETTINO

CARRETTINO Pizzeria Steakhouse Grillroom

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1475 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Carrettino. Meer weten? Ontdek meer

3 aug 2022 om 6:13 eten kwam 1.5 uur te laat
2 aug 2022 om 21:03 Heel slecht, meer dan een uur te laat, lauwe oneetbare pizza. Verschillende keren moeten bellen, omdat er geen bezorger kwam. Wij zijn heel ontevreden. Eigenlijk willen we ons geld wel terug
28 jul 2022 om 22:57 Spareribs waren erg lekker!
21 jul 2022 om 14:24 Verkeerde pizza ontvangen en de pizza's waren ook nog eens koud.
19 jul 2022 om 18:46 Was lekker
18 jul 2022 om 9:24 Helaas was de pasta niet goed, het was zo plat en aangekoekt dat het leek of het een magnetron maaltijd was. Terug gebeld dat ik niet tevreden ben over het eten, maar het lag volgens hun aan mij dat ik het niet lekker vond. Ik raad dit niet aan!
16 jul 2022 om 9:17 Gemiste kans, de concurrent was gesloten. Keurig op tijd dmv gekozen tijdstip. Het eten was net lauw, daarom niet overtuigd om over te stappen.
10 jul 2022 om 14:12 De pizza was lekker en goed zoals altijd. Echter was deze niet erg warm. De bezorger kwam erg nors/chagrijnig over
30 jun 2022 om 8:18 Super snelle bezorging en heerlijk eten.
26 jun 2022 om 22:25 Norse bezorger, heerlijke pizza's.
23 jun 2022 om 19:30 Het was lekker
22 jun 2022 om 19:45 Lekker en meer dan genoeg en snel bezorgd